GAU Onboarding 2021

Deze wedstrijd is afgelopen. Klik hier om de winnaars te zien.

Wil jij een plek bemachtigen voor het onboardingprogramma van de GAU vanaf mei 2021? 

Het is een vreemde tijd, en de coronacrisis lijkt voorlopig nog niet ten einde. Traditiegetrouw organiseert Stichting Elspeet in samenwerking met de GAU elk jaar Mee naar de Messe, waarbij aanstormende boekenvakkers kans maken op een geheel verzorgde reis naar Frankfurt. Omdat de beurs dit jaar geen doorgang vindt in de traditionele offline vorm en we juist nú ons steentje willen bijdragen aan verbinding en kennisvergroting, gaat de Mee naar de Messe-wedstrijd dit jaar niet door, maar kun je een opleidingsplek in het onboardingprogramma van de GAU winnen.

Stichting Elspeet biedt in 2021 in samenwerking met de GAU één gelukkige geïnteresseerde een fantastische kans: een plek in het onboarding programma van de GAU, ter waarde van € 1.250 excl. btw. Het opleidingsprogramma biedt jonge (aspirant)boekenvakkers een inleiding in de uitgeefwereld en brengt ze de fijne kneepjes van het vak bij.

De praktische informatie op een rij:

  • Er zijn twee online informatieavonden voorafgaand aan de opleiding. Inschrijven voor een informatieavond doe je via een mail aan opleiding@algemene-uitgevers.nl. Data en tijden zijn:
    – 16 maart 2021, 19.30-21.00 uur
    – 7 april 2021, 19.30-21.00 uur
  • De cursus gaat van start op 11 mei 2021. Het programma loopt door tot eind januari 2021. Houd daar dus rekening mee, zeker als je de opleiding volgt naast je reguliere werkzaamheden.
  • De studielast bedraagt zo’n 3-5 uur per week.
  • Verder zijn er naast de startbijeenkomst op 11 mei vier studiedagen (1 juli, 2 september, 28 oktober en 27 januari) waarbij je aanwezigheid verplicht is.
  • Een boekhandelsstage van minimaal twee dagdelen maakt deel uit van het traject.