GAU Onboarding 2024

Wil jij een gratis plek bemachtigen voor het GAU onboardingprogramma 2024? 

Het uitgeefvak is een aantrekkelijk vak met heel eigen gewoontes en codes. Speciaal voor nieuwkomers biedt de GAU een onboardingprogramma aan: een intensieve introductie in de algemene uitgeverij. Het programma reikt jonge boekenvakkers kennis en vaardigheden aan waarmee ze snel volwaardig kunnen meedraaien. Daarnaast stimuleert het de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden en wordt de basis gelegd voor een eigen netwerk.

Om iedereen een kans te geven om onderdeel te kunnen zijn van dit programma, bieden de Groep Algemene Uitgevers (GAU) en Stichting Elspeet één jonge boekenvakker de mogelijkheid om een plek binnen het onboardingprogramma te winnen. De winnaar zal onderdeel zijn van het programma dat in mei begint. Dus ben jij nieuw in het algemene uitgeefvak en wil je jouw kennis verrijken? Meld je dan snel aan en maak kans op deze onmisbare ervaring!

Wat moet je doen?

Beargumenteer waarom jij deze plek binnen het onboardingprogramma van de GAU verdient (maximaal één A4). Beantwoord daarin de volgende vragen:

  • Hoe kijk je naar je huidige functie en werkzaamheden in het algemene uitgeefvak?
  • Hoe zie jij je carrière in het algemene uitgeefvak over vijf jaar?
  • Hoe zou je het onboardingprogramma willen inzetten om je doelen te realiseren?

Voorwaarden voor deelname:

  • Je bent 35 jaar of jonger
  • Je bent werkzaam in het uitgeefvak en relatief nieuw
  • Je hebt een aanbeveling van een mentor binnen je organisatie

Lever het antwoord op de vragen, je CV en aanbeveling uiterlijk voor 25 maart in via een mail naar elspeetbestuur@gmail.com. De winnaar wordt bekendgemaakt op 2 april.

Wil je meer informatie over het GAU onboardingprogramma? Kijk dan op: www.algemene-uitgevers.nl/projecten/gau-onboardingprogramma.