GAU Onboarding

Om nieuwe vakgenoten snel in te werken en vertrouwd te maken met alle ins & outs van het algemene uitgeefvak, heeft de GAU een speciaal onboardingprogramma ontwikkeld. GAU Onboarding is een praktijkgerichte opleiding die jonge boekenvakkers helpt snel wegwijs te worden in de uitgeefwereld en nieuwe connecties te leggen. Het programma reikt de deelnemers de kennis en vaardigheden aan, zodat ze snel en volwaardig kunnen meedraaien binnen hun organisatie. Daarnaast stimuleert het programma de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden en attitude die voor medewerkers in het uitgeefvak onmisbaar zijn.

Om iedereen een kans te geven onderdeel te kunnen zijn van dit programma bieden de Groep Algemene Uitgevers (GAU) en Stichting Elspeet elk jaar één jonge boekenvakker de mogelijkheid om een plek binnen het onboardingprogramma te winnen t.w.v. € 1.250,- excl. btw. De opleiding start elk jaar in het voorjaar, dus houd onze socials en website goed in de gaten!

Dit zijn de winnaars van een plek in het GAU Onboarding Programma sinds 2021.

Wil jij een plek bemachtigen voor het onboardingprogramma van de GAU vanaf februari 2023? 

Stichting Elspeet biedt in 2024 in samenwerking met de GAU één gelukkige geïnteresseerde een fantastische kans: een plek in het onboarding programma van de GAU.