Mee naar de Messe 2022

Deze wedstrijd is afgelopen. Klik hier om de winnaars te zien.

Mee naar de Messe wordt georganiseerd omdat de afgelopen twee jaar iedereen – en dan vooral jonge boekenvakkers, de Messe heeft moeten missen. En dat terwijl de beurzen een onmisbaar onderdeel zijn van het boekenvak.

De Groep Algemene Uitgevers (GAU) en Stichting Elspeet bieden daarom drie jonge boekenvakkers de mogelijkheid om een geheel verzorgde trip (reis en verblijf) naar Frankfurt te winnen. Je neemt deel aan een Young Talent Program met de winnaars uit 2020: je kunt op een groot gezelschap rekenen! Dus wil jij mee naar de Frankfurter Buchmesse? Meld je dan snel aan en maak kans op deze onmisbare ervaring!

Wat moet je doen?
1. Lever een case in (wees creatief): leg uit waarom je mee naar de Buchmesse wilt en hoe je dit wilt gebruiken om jouw stempel op het boekenvak te drukken. Je case moet van wezenlijk belang zijn voor je organisatie.

2. Laat ons weten wie je op de Messe wilt spreken en waarom. Naast de afspraken die je zelf regelt, zal de GAU aan de hand van je case ook een aantal interessante afspraken voor je maken.

Wie zoeken wij?

  • Je bent 35 jaar of jonger
  • Je bent werkzaam in het boekenvak
  • Je hebt een aanbeveling van een mentor binnen je organisatie

Lever je case uiterlijk 1 mei 2022 in via: elspeetbestuur@gmail.com. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Elspeetconferentie op vrijdag 20 mei 2022.